Bemutatkozás

Cégünk a Traktor Kft. immár 8 éve  dolgozunk azon, hogy a hazai és a nemzetközi ügyfeleinknek a legmegfelelőbb traktorokat és tartozékokat kínáljuk.


Bemutatkozik a Paprika Traktor

Ismerje meg a Paprikatraktort!

  • Az elmúlt évek alatt széles japán kapcsolatrandszerre tettünk szert, amelyek garantálják a biztos és megbízható beszerzési forrást.
  • Folyamatosan 50-70 tarktorból álló használt gépparkkal várjuk, hogy azonnal minden igényét kielégíthessük.
  • Minden beérkezett kistraktort, munkagépet alapos átvizsgálásnak vetünk alá, így kizárólag olyan gépeket ajánlunk ügyfeleinknek, amelyek még akár évtizedekig a munka szolgálatában tudhatnak.
  • Széles kapcsolatrendszerünknek hála az általunk értékesített gépekhez még évek múltán is tudunk alkatrészt biztosítani.
  • Tapasztalatunk és szakmai ismereteink révén minden munkatevékenységhez és személyes igényhez a legmefelelőbb traktort ajánljuk.

Folyamatosan változó és frissülő készletünkkel igyekszünk a lehető legszélesebb igényeket is kielégíteni, amennyiben azonban nem talál megfelelő kistraktor kínálatunkban, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert segítünk a nemzetközi kapcsolati hálózatunkból a leggazdaságosabb módon beszerezni azt.


Célunk mindemelett ismeretátadás is, amellyel segítséget nyújtunk a legoptimálisabb traktor beszerzése mellett, olyan karbantartási és használati, alkalmazási ismeretek átadására, mellyel növelheti mindennapjai hatékonyságát.

Íratkozzon fel havi hírlevelünkre, hogy segítséget nyújthassunk a mindennapjaiban!