Cégünk, a PaprikaTraktor Bt. 1994 –ben alakult és 2011 óta foglalkozik mezőgazdasági kisgépek és munkaeszközök beszerzésével valamint értékesítésével. A Traktor Kft. 2014-es megalakulása óta a PaprikaTraktor Bt.-vel közösen működik.
A több, mint 25 év tapasztalattal, 8 fős csapattal rendelkező vállalkozás célja, a hazai és nemzetközi ügyfelek számára legmegfelelőbb munkagépek és kiegészítők biztosítása.

Törekszünk arra, hogy vásárlóink magas színvonalú kiszolgálásban részesülhessenek, ennek érdekében folyamatosan változtatjuk és bővítjük ismereteinket, fejlesztjük módszereinket, új megoldásokat alkalmazunk. Fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink megfelelő képzettséggel és hozzáértéssel rendelkezzenek, ezért dolgozóink különböző képzéseken vesznek részt.

Szakmai ismereteink és tapasztalataink révén minden munkatevékenységhez és személyes igényhez segítünk megtalálni a legmegfelelőbb munkagépet. A legoptimálisabb gép beszerzése mellett célunk az ismeretátadás is.
A karbantartási, használati és alkalmazási ismeretek átadása mellett az értékesítést követően is igyekszünk biztosítani Ügyfeleink számára az újabb munkálatok elvégzéséhez szükséges gépeket, eszközöket valamint a szükséges szakmai segítséget.

Az elmúlt évek alatt kiépült széles japán kapcsolatrendszerünk garantálja számunkra a folyamatos és megbízható beszerzési forrást. Nemzetközi partnereinknek köszönhetően az általunk értékesített gépekhez még évek múltán is tudunk alkatrészt biztosítani.

Minden beérkezett kistraktort, munkagépet alapos átvizsgálásnak vetünk alá, így kizárólag kifogástalan állapotú gépek kerülnek átadásra.

A folyamatosan változó és frissülő gépparkunk 30-50 db használt és új japán kistraktort, illetve különböző eszközöket tartalmaz.
Forgalmazott márkáink között megtalálhatók használt és új Kubota, Iseki, Yanmar, Mitsubishi, Hitachi, Shibaura és Hinomoto japán traktorok. 2016 óta cégünk kínálatában több típusú MOLE rakodógép és számos adapter is megtalálható.

Vevőink elégedettsége a csapat szakmai felkészültségének, rugalmas gondolkodásának és megbízhatóságának köszönhető. Célunk a jövőben is egy vevőközpontú, dinamikusan fejlődő, fiatalos csapattal rendelkező versenyképes vállalkozásként működni.

Üdvözlettel,

PaprikaTraktor csapata